Sediul social al unei firme reprezinta elementul principal si definitoriu in jurul caruia firma poate avea o identitate juridica proprie si poate functiona fara probleme in conditii legale.

Insa, avand in vedere faptul ca nu de fiecare data este la indemana identificarea unui sediu social pentru firma, precum si faptul ca, la inceputul unui business, indiferent de domeniul sau de activitate, resursele de natura financiara sunt reduse, se prezinta ca fiind o varianta mai mult decat demna de luat in considerare stabilirea sediului social la sediul profesional al unui avocat sau al unei societati de avocatura.

Daca sunteti in situatia de a avea nevoie de un sediu social pentru firma dumneavoastra, atat in cazul infiintarii acesteia, cat si in cazul schimbarii de sediu, cabinetul de avocat Iasi "Duhnea Dana Elena" va pune la dispozitie serviciul de gazduire sediu social Iasi.

Conform legislatiei in vigoare, la sediul profesional al avocatului, se poate stabili provizoriu, pentru o durata de maximum un an, sediul social al unei societati comerciale in baza unui contract de asistenta juridica, incheiat intre avocat si administratorul firmei.

Serviciul profesional de gazduire sediu social va permite sa infiintati rapid societatea, prin reducerea la maximum a costurilor si a procedurilor necesare. In acest caz, nu veti mai avea nevoie de acte de proprietate, contract de inchiriere sau acordul vecinilor.

Pe scurt, serviciul de gazduire sediu social Iasi pentru societati comerciale cuprinde:

  • servicii de gazduire sediu social in Iasi pentru situatiile in care nu detineti o proprietate imobiliara, nu va permiteti inchirierea unui apartament sau a unei cladiri care sa va serveasca drept sediu social sau doriti sa mutati sediul firmei in Iasi;
  • serviciul de colectare si notificare a corespondentei, lucru care va asigura informarea cu privire la tot ce se intampla cu firma dumneavoastra, astfel incat sa nu ramaneti exclus din circuitul economic al firmei;
  • gazduirea sediului social include stabilirea sediului firmei dumneavoastra la sediul nostru, precum si redactarea pe loc a contractului dintre avocat si administratorul sau asociatii firmei.

Pe de alta parte, este important de mentionat faptul ca sunt excluse de la functionare prin stabilirea sediului la sediul profesional al avocatului reprezentantele, sucursalele sau persoanele fizice autorizate (PFA).

Asadar, firmele care aleg sa isi stabileasca sediul social la sediul profesional al unui avocat se vor bucura de cateva avantaje. Dintre acestea, amintim:

  • modalitatea rapida in care se poate face inregistrarea sediului societatii la registrul comertului, in conditiile in care, de multe ori, identificarea unui spatiu ideal pentru sediul profesional al societatii necesita timp si rabdare;
  • costurile mult mai reduse fata de cele care se impun in cazul inchirierii unui spatiu ca sediu social;
  • siguranta circuitului comunicarilor primite la sediul avocatului, fiind inlaturat astfel riscul de a rataci ori pierde corespondenta extrem de importanta pentru orice firma.

Pentru serviciul de gazduire sediu social in Iasi, apelati cu incredere la cabinetul de avocat Iasi "Duhnea Dana Elena", astfel incat sa beneficiati de costuri minime si de un inceput fructuos in afacerea pe care o conduceti!