Daca ati suferit un accident rutier sau vi s-a produs un prejudiciu in timpul unui eveniment din trafic sau cineva apropiat a fost vatamat sau a decedat din cauzele mentionate, trebuie sa stiti ca aveti dreptul la obtinerea de despagubiri morale sau materiale. Acest drept va este asigurat prin lege, astfel ca o societate de asigurare sau, in cazul in care persoana vinovata nu are o asigurare, o entitate specializata, este obligata sa va ofere despagubiri.

Reglementarea prin lege nu este uneori suficienta pentru ca dumneavoastra sa si obtineti, efectiv, despagubirile la care sunteti indreptatit. Tocmai de aceea, este recomandat sa apelati la un avocat asigurari auto care sa se ocupe de toate demersurile necesare pentru obtinerea integrala a despagubirii la care aveti dreptul.

Cu o practica indelungata in domeniu, cabinetul de avocat Iasi "Duhnea Dana Elena" va poate ajuta in probleme legate de asigurari, astfel incat sa beneficiati de drepturile reglementate de lege. Soferii sau pietonii pagubiti neindreptatiti pot actiona in instanta asiguratorii, solicitand daune materiale, dar si morale. Cu ajutorul unui avocat asigurari auto, plata despagubirilor catre pagubiti va fi efectuata in cel mai scurt timp.

Un avocat asigurari auto poate oferi consultanta si asistenta familiilor victimelor care au fost implicate in accidente rutiere, astfel incat acestea sa primeasca despagubiri de la asiguratori. Suma maxima pe care o poate cere un avocat asigurari auto este, de regula, 5 milioane de euro.

Asiguratorii acorda despagubiri, in cazul in care evenimentul s-a produs pe perioada de valabilitate a politei R.C.A, pentru urmatoarele prejudicii:

  • Vatamari corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial;
  • Pagube materiale;
  • Pagube care rezulta din lipsa de folosinta a vehiculului avariat;
  • Cheltuieli de judecata efectuate de catre persoana prejudiciata.

Despagubirea se acorda indiferent de locul unde s-a produs accidentul. Aprecierea despagubirilor este statuata de norme specifice, legi generale, dar si in baza jurisprudentei din Romania. Aprecierile subiective va pot pune in situatia de a nu obtine decat o parte din despagubirile cuvenite sau chiar de a vi se refuza pretentiile formulate.

Daca va aflati intr-o astfel de situatie, cabinetul de avocat Iasi "Duhnea Dana Elena" va analiza cazul dumneavoastra, iar in situatia in care veti fi de acord, un avocat asigurari auto va va reprezenta in instanta, pentru a va obtine despagubirile cuvenite.

Ne recomanda numarul mare al cauzelor solutionate favorabil pentru clientii nostri, atat in domeniul asigurarilor auto, cat si in alte domenii privind asigurarile, cum ar fi malpraxisul. Obiectivul unui avocat specializat in dreptul asigurarilor este acela de a proteja interesele clientilor, garantand obtinerea compensatiei pentru suferinta avuta ca urmare a unui accident.

Apeland la serviciile noastre, veti obtine despagubiri de la societatile de asigurare cu mult mai mari fata de situatia in care v-ati adresa singur acestora. Suntem constienti de faptul ca, de cele mai multe ori, victimele nu isi cunosc drepturile, situatie care poate fi in avantajul societatilor de asigurare.

Asadar, apelati cu incredere la cabinetul de avocat Iasi "Duhnea Dana Elena". Va reprezentam interesele cu profesionalism si cat mai simplu si avantajos pentru dumneavoastra!